SIELUN MATKA -valmennus

varaa 15 min ilmainen konsultaatio

Mitä SIELUN MATKA -valmennus käytännössä on?

Autenttisen yhteyden saamista omaan sieluun ja sisäiseen viisauteen. Tulla sellaiseksi joka olet. Elää sielusta käsin, ja jättää ego taka-alalle. Löytää rauha ja täyttymys elämään. Löytää omaa sisäinen Valo, eli Sielu.

SIELUN MATKA -valmennuksen sisältö räätälöidään aina intuitiivisesti yksilön tarpeiden mukaan. Valmennus saattaa myös tarvittaessa sisältää ravitsemusvalmennusta.

SIELUN MATKA -valmennuksen sisältö:

  • Taustatieto kyselyomake nykytilanteen kartoitukseen ennen aloitusta
  • Itseopiskelumateriaalia aiheeseen liittyen
  • Puhdistus, energiat & työkalut sielun yhteyden vahvistamiseen. Tehtävät + harjoitukset + chakratesti. Chakrojen tasapainottaminen.
  • Varjominä (psyyken pimeä puoli), itsensä arviointi.
  • Oman elämän arviointi
  • Sielun tehtävän kirkastaminen
  • Karmalliset oppiläksyt/ihmissuhteet.
  • Missä kohtaa on omalla polulla; Ego-Sielu-Korkeampi Minä. Carl Jung arkkityyppi -testi.
  • Arkkityyppi -testitulokset; aktiiviset / varjo-ominaisuudet. Katsaus nykytilanteeseen.

Kenelle tämä valmennus on?

Sinulle, jolla on uupumusta, johon nukkuminen ei auta. Elämä tuntuu merkityksettömältä ja/tai tyhjyyden tunnetta. Elämä junnaa paikallaan. Mistään ei tunnu tulevan mitään. Elämäntehtävä hämärän peitossa. Haluat muutosta muttet tiedä mistä aloittaa ja miten. Tai haluat vahvistaa omaa sieluyhteyttä. Tässä valmennuksessa saat työkalut sielun yhteyden saamiseen.

Mitä vaatii valmennettavalta?

Sitoutumista, halua tulla sellaiseksi joka on, ja löytää todellisen Itsensä. Vapauttaa kalenteriin aikaa tehtäville ja harjoituksille, jotka vievät jonkun verran aikaa. Gmail sähköposti osoitetta jotta Hangouts viestittely onnistuu ja pääset käsiksi itseopiskelumateriaaleihin.

Valmennuksen kesto?

Valmennus kestää minimissään 2 kuukautta riippuen valmennuspaketista. Sessio aina 2 viikon välein joko Skype/Hangouts tai live tapaaminen Helsingissä.

Intensiivinen valmennusprosessi, jossa kuljen rinnallasi koko valmennuksen ajan. Annan osaamiseni ja tietoni käyttöösi valmennuksen ajaksi. Olen voimaannuttava, intuitiivinen ja empaattinen valmentaja, jolla on syvyyttä elämään. Yhdistän energia -ja värähtelylääketiedettä ja muita holistisia terapiamuotoja, metafysiikkaa, shamanismia ja psykologiaa.

 

Noudatan eettisiä -ja moraalisia ohjeita, sekä NOS UK standardeja työssäni.

”Nouse tuhkasta kuin Feeniks lintu”

Yhteystiedot

Sari Helen SOULPRENEUR

Skype:

live: sarihelen

Skype puhelinnumero: 09 2316 5614

Sähköposti:

sarihelen (at) sarihelen.com

Sosiaalinen media:

@sarihelensoulpreneur