Tietoa minusta

Sari Helen

 

Jokaisen Sielun tehtävänä on kasvu ja kehittyminen. Missioni on auttaa Sinua eheytymisessä joko ravitsemukseen, henkilökohtaisiin tai henkisen kasvun puoleen liittyvissä asioissa ja yhteyden saamisessa omaan sieluun ja tulla sellaiseksi joka olet.

Kutsumukseni on holistinen ja henkinen parantaminen sekä henkinen kasvu (spiritual growth), teen tätä sydämestäni. Tuen sinua matkallasi itseesi ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Keho, sielu ja henki ovat “Pyhä Kolminaisuus”. Kehon parantaminen edellyttää myös sielun parantamista sekä spiritin eli elämänvoiman (prana, qi, mana) vahvistamista.

 

Taustani

Olen ikuinen sielu, joka rakastaa vuoristoa, rantakallioita, merta ja rauhaa. Selvätietoinen ja -tuntoinen.

Olen viimeisen kolmenkymmenen vuoden (3/5 elämästäni) aikana kokenut omia elämän haasteita ja oppiläksyjä, joiden kautta olen kasvanut ihmisenä, tehnyt valtavan transformaation henkisen kasvun polulla. Käynyt läpi henkisen heräämisen (spiritual awakening) vakavan sairauden yhteydessä, joka pysäytti elämäni täysin vuonna 2013, jolloin syvennyin henkisiin opettajiin kuten Mooji, Thich Nhah Hanh ja Shunyamurti.

Nyt olen valmis auttamaan muita, vaikka matka jatkuu edelleen. Ihminen ei ole koskaan valmis. Olen kuitenkin löytänyt oman itseni, rauhan elämääni ja sielun polkuni. Elämässäni ovat vahvasti läsnä terveelliset elämäntavat, kirjoittaminen, lukeminen, taidemaalaus, opiskelu, meditointi, kundalini yoga, Qigong, metafysiikka ja henkinen elämä. Shamanismi ja alkuperäiskansat vetävät vahvasti puoleensa, erityisesti intiaanit ja atsteekit.

Arvot, jotka ohjaavat elämääni ovat  rakkaus, kiitollisuus, terveys, intuitio, empatia, myötätunto, hyvyys, ihmisten auttaminen, anteeksianto, sieluni kuunteleminen, henkisyys ja holistinen elämä, oikeudenmukaisuus, eettisyys, ekoloogisuus ja vapaus.

Opiskelen ja kehitän itseäni säännöllisesti, ja seuraan maailman johtavia asiantuntijoita. Viimeiset reilu viisi vuotta olen opiskellut intensiivisesti mm. näitä aiheita: ravitsemustiede, psykologia, neuropsykologia, holistinen parantaminen kokonaisuudessaan, spiritual psykologia, metafysiikka, energia -ja värähtelylääketiede. Koulutukseni.

SOULPRENEUR on yhden henkilön missio, joka on valmentaja, terapeutti, neuvonantaja, energiahoitaja ja/tai luennoitsija. Missioon perustuva yrittäjyys.

Jäsenyydet:

INHA – International Healers, IAC – International Association for Counseling, Suomen Spiritualistinen Seura, World Metaphysics Association

 

Lähestymistapani & filosofiani

Tehtäväni on auttaa kokonaisvaltaisessa eheyttämisessä ja henkisessä kasvussa. Antaa eväitä ja eri näkökulmia itsensä ja oman sielusi kohtaamiseen ja tuntemiseen, eri energiakehojen vaikutuksesta terveyteen. En paranna ketään vaan jokainen eheyttää itse itsensä. Toimin vain katalyyttinä ja suunnan näyttäjänä tähän suuntaan. Jokaisella on oma totuutensa, jota kunnioitan.

Olen voimaannuttava, intuitiivinen ja empaattinen valmentaja, joka kulkee rinnallasi koko valmennuksen ajan. Luon avoimen ja luottamuksellisen tilan keskusteluille.

-Sari Helen

Holistic Healing Therapist, Coach, Counsellor, Reiki Ryoho Usui Master

 

Noudatan eettisiä -ja moraalisia ohjeita, sekä NOS UK standardeja työssäni.

”Nouse tuhkasta kuin Feeniks lintu”

Yhteystiedot

Sari Helen SOULPRENEUR

Skype:

live: sarihelen

Skype puhelinnumero: 09 2316 5614

Sähköposti:

sarihelen (at) sarihelen.com

Sosiaalinen media:

@sarihelensoulpreneur