Eheytä itsesi & tule sellaiseksi joka olet.

Kokonaisvaltaista eheytymistä.
PalvelutTieto minusta

Palvelut & tuotteet

Tarjoan palveluita itsensä eheyttämiseen ja henkiseen kasvuun. Kaikki palveluni ja tuotteet keskittyvät energian (subtle energy) ympärille, joka on kaiken ydin ihmisessä. Olemme energiaa, ajatukset ja tunteet ovat energiaa, ruoka/juoma värähtelee, värit ja musiikki värähtelevät. Keho värähtelee ja sielulla on oma värähtelytaajuus.

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus – fyysinen keho, tunteet, ajatukset, sielu ja henki.

Ajatteleminen ei tapahdu kehosta erillään, emootiot ja tunteet ovat suoraan sidoksissa kehon reaktioihin. Se, mitä kehossasi tapahtuu, on sidoksissa siihen, mitä tapahtuu sinun psyykessä, tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja henki kehoon, koska kaikki nämä ovat osia ihmisen kokonaisuudesta.  Terveyden hoitamista tarvitaan kaikilla tasoilla – fyysinen, emotionaalinen, mentaalinen (psyykkinen) ja henkinen (spiritual).

Noudatan eettisiä -ja moraalisia ohjeita sekä NOS UK standardeja työssäni. Arvot, jotka ohjaavat toimintaani ovat autenttisuus, ammattitaito, auttaminen, lahjomattomuus.

KEHO

Fyysinen keho tarvitsee terveellistä polttoainetta eli energiaa, jota saa terveellisestä ruosta. Keho on kulkuneuvosi, jota tarvitset tällä matkalla.

 

MIELI

Traumat, uskomukset ja muistot kerääntyvät emotionaaliseen ja mentaaliseen kehoihin, joista yleensä fyysiset sairaudet alkavat. Mielellä on valtava voima eheytymiseen.

SIELU

Keho-mieli-sielu tulee olla yhteydessä toisiinsa, tällöin ihminen on tasapainossa. Sielun yhteys tuo elämään rauhaa ja täyttymystä, yhdistää omaan autenttiseen itseesi.

Osta palvelut suoraan verkkokaupasta

Palvelut, tuotteet ja tapahtumiin osallistumisen ostaminen tapahtuu verkkokaupassa. Paveluihin saat tilausvahvistuksessa linkin ajanvarauskalenteriin. Sähköisiin tuotteisiin tulee tilausvahvisteuksessa latauslinkki.

Lähestymistapani & filosofiani

 

Tehtäväni on auttaa kokonaisvaltaisessa eheyttämisessä ja henkisessä kasvussa. Antaa eväitä ja eri näkökulmia itsensä ja oman sielusi kohtaamiseen ja tuntemiseen, eri energiakehojen vaikutuksesta terveyteen. En paranna ketään vaan jokainen parantaa itse itsensä. Toimin vain katalyyttinä ja suunnan näyttäjänä tähän suuntaan.

Jokainen sielu on ainutlaatuinen, jokaisella on omat vahvuudet, kyvykkyydet ja oma sielun missio. Ei ole toista samanlaista. Jokaisella on oma totuus elämästä ja maailmasta, jota kunnioitan.

Olen voimaannuttava, intuitiivinen ja empaattinen valmentaja, joka kulkee rinnallasi koko valmennuksen ajan. Luon avoimen ja luottamuksellisen tilan keskusteluille.

Blogi artikkelit

Blogissa kirjoituksia laajalti aiheista keho-mieli-sielu.

Eheytyminen kaikilla eri tasoilla
Eheytyminen kaikilla eri tasoilla

Olen aiemmin kirjoittanut blogeihini siitä kuinka mieli vaikuttaa sairastumiseen ja eheytymiseen. Täydellinen eheytyminen vaatii paranemista kaikilla tasoilla; fyysinen, emotionaalinen, mentaalinen ja henkinen. Ihminen on moniulotteinen olento, seitsemän eri...

Henkinen herääminen
Henkinen herääminen

Tällä hetkellä monet asiat ovat muuttumassa maapallolla kuten talous, politiikka, ilmasto, uskonto, terveys & ruoka. Elämme suurta muutosvaihetta, jota ei ole aiemmin nähty. Muutosvaihe kestää vuoteen 2023 asti sen jälkeen sopeutumisvaihe, joka kestää vuoteen 2032...

Sielu ja sielun fragmentoituminen
Sielu ja sielun fragmentoituminen

Mikä on sielu? Sielu on meidän todellinen olemus, joka todella olemme, energia, joka virtaa meissä. Jokaisella sielulla on täysin omat ainutlaatuiset ominaisuudet, persoonallisuus ja elämän tarkoitus. Sielu on ikuinen, joka pysyy kausaalikehossa aina inkarnaatiosta...

Yhteystiedot

Sari Helen SOULPRENEUR

Skype:

live: sarihelen

Skype puhelinnumero: 09 2316 5614

Sähköposti:

sarihelen (at) sarihelen.com

Sosiaalinen media:

@sarihelensoulpreneur