Tällä hetkellä monet asiat ovat muuttumassa maapallolla kuten talous, politiikka, ilmasto, uskonto, terveys & ruoka. Elämme suurta muutosvaihetta, jota ei ole aiemmin nähty. Muutosvaihe kestää vuoteen 2023 asti sen jälkeen sopeutumisvaihe, joka kestää vuoteen 2032 asti.

Monet ihmiset haluavat ottaa elämän takaisin omiin käsiinsä, ja paeta yhteiskunnan mallia (matrix) elääkseen elämää jota todella haluavat elää, ei anna television, lehtien, elokuvien ja muiden merkityksettömien kliseiden ohjata enää elämää, vaan päästä niistä eroon. Maailma on heräämässä myös ravitsemuksen suhteen. Yhä enemmän tulee julkisuuteen totuuksia ja ruoka skandaaleja. Ihmiset ovat ottamassa myös terveytensä omiin käsiinsä. Holistinen lääketiede on nousemassa merkittävästi.

Miksi henkinen (hengellinen) herääminen tapahtuu?

Henkinen herääminen tapahtuu sielun kehittymisestä johtuen. Sielullinen kypsyys on sisäinen prosessi, kypsymisen ja laajentumisen prosessi. Aivan kuten muukin kasvaa ja kehittyy elämässä, samoin yhteytemme sieluumme. Mitä enemmän olet yhteydessä Sieluusi, sitä enemmän koet suurta sisäistä muutosta. Mitä enemmän tulet ruumiillistamaan sieluasi, sitä enemmän nautit todellista ja kestävää iloa, rauhaa, täyttymystä, rakkautta ja vapautta elämässä. Vaikka tämä prosessi voi olla kivulias ja häiritsevä niin lopulta auttaa sinua elämään enemmän merkityksellistä elämää.

Tunne, että elämäsi ei ole enää järkevää, johtuu siitä, että kaikki entiset uskomuksesi, toiveesi ja paradigmat ovat usein kiisteltyjä ja kiistettyjä. Tämä on traumaattinen, mutta välttämätön osa muutosta.

Mikä triggeröi henkisen heräämisen?

Henkinen herääminen useimmiten tapahtuu jonkun merkittävän tapahtuman seurauksena kuten sairaus, trauma, ero, onnettomuus tai muu tragedia, jolloin olet kokemut sisäistä kasvua. Alat kysymään ”Miksi olen täällä?” ”Mikä on elämän tarkoitus?” ”Mikä on elämän tehtäväni?”

Henkinen heräämien on asteittainen sulautuminen sieluusi kun olet fyysisessä / maallisessa kehossa. Henkinen herääminen on matka, jota et voi kiirehtiä, se on matka, jonka aikana vapautat ulkoiset varmuudet yksitellen, kunnes pääset rakkauteen itseesi. Tuossa rakkaudessa olet henki.

Nämä termit aiheuttavat usein sekaannusta; herääminen, valaistuminen ja ylösnousemus.

 • Herääminen = näkee Totuuden. Muutos tietoisuudessa.
 • Valaistuminen = olla jumalallinen Valo.
 • Ylösnousemus = siirtyä korkeampiin ulottuvuuksiin

Tänä päivänä puhutaan myös paljon henkilökohtaisesta ylösnousemuksesta, jossa tietoisuuden taso laajenee korkeampiin ulottuvuuksiin. (3D > 5D).  Ne, jotka ovat käyneet läpi henkisen heräämisen ovat jättäneet egon taakseen, tämä yleensä näkyy käytöksessä, puhe -tai kirjoitustyylissä.

Oireet henkisestä heräämisestä 

On monia oireita henkisestä heräämisestä. Oireet ovat emotionaalisia, psykologisia ja fyysisiä. Tässä muutamia listattuna:

 1. Tunne, että jotain muuttunut sinussa
 2. Tietoisuus vanhoista negatiivisista tavoista
 3. Ei ole hyvän olon tunnetta vanhan ystäväpiirin kanssa
 4. Halu yksinäisyyteen
 5. Tulet enemmän sellaiseksi, joka todella olet
 6. Vanhat tavat ja pinnallisuus ovet mennyttä
 7. Haluat autenttisuutta kaikessa
 8. Haluat innokkaasti merkityksellistä elämää
 9. Yliherkkyys (ääni, valo, haju)
 10. Haluat tietää kuka todella olet
 11. Lisääntynyt intuitio
 12. Lisääntynyt synkroinointi
 13. Tietoisuus ruoasta, jota syöt
 14. Unen tarve muuttuu
 15. Ei pelkoa, ei huolta, ei arvostelemista

Henkinen herääminen merkitsee alkua henkiselle polulle. Henkinen herääminen voi olla järkyttävää, kivulias ja erittäin häiritseviä jaksoja elämässä. Tämä edellyttää ”The Dark Night of the Soul” (Sielun pimeä yö) läpikäymistä, on aina pimeää ennen Valoa. Monet, jotka ovat kokeneet henkisen heräämisen niin tuntevat koko elämän menneen ylösalaisin ja sisältä ulospäin. Tämä kokemus voi johtaa eristäytymiseen, ja ongelmiin kuten masennus ja krooninen ahdistuneisuus.

Henkinen herääminen alkaa aina itsensä rakastamisesta. Mitä enemmän olet tietoinen itsestäsi, ja mitä enemmän otat vastuuta omaan todellisuuteen, sitä enemmän hereillä olet.

Henkinen herääminen vapauttaa egoon perustuvan tietoisuuden (3D), ja kasvattaa kohti sydäntietoisuutta (5D). Henkiseksi valmentajaksi kasvetaan henkisen heräämisen ja sielun kehittymisen myötä.

-Sari Helen  | Holistic Healing Therapist, Coach, Counsellor, Reiki Master

Copyright© Sari Helen SOULPRENEUR.

Avainsanat: henkinen, hengellinen herääminen, herääminen, henkinen kasvu, tietoisuus, muutos